Content is King

En av de bökigaste sakerna med sökmotorsoptimering förutom länkbygge – är att skapa content till sin sida. Det är rätt krångligt att skriva några hundra ord om något då man egentligen inte har så mycket att skriva om. Det går inte att göra så mycket annat än att skriva på mer och mer för att sedan förfina texten när man väl har något vettigare att skriva om. Det är så det måste bli på den här sidan oxå. Sidan är fortfarande inte ens indexerad av Google men när väl tiden kommer så går det iaf att ordbajsa om nuvarande placering och jadda jadda. troligtvis blir sidan indexerad redan imorgon och då börjar klättringen till förstapositionen på söket Sverigemästare i SEO 2011. Troligtvis vinner jag utan att behövs så mycket ansträngning.

One thought on “Content is King

  1. En av de bökigaste sakerna med sökmotorsoptimering förutom länkbygge – är att skapa content till sin sida. Det är rätt krångligt att skriva några hundra ord om något då man egentligen inte har så mycket att skriva om. Det går inte att göra så mycket annat än att skriva på mer och mer för att sedan förfina texten när man väl har något vettigare att skriva om. Det är så det måste bli på den här sidan oxå. Sidan är fortfarande inte ens indexerad av Google men när väl tiden kommer så går det iaf att ordbajsa om nuvarande placering och jadda jadda. troligtvis blir sidan indexerad redan imorgon och då börjar klättringen till förstapositionen på söket Sverigemästare i SEO 2011. Troligtvis vinner jag utan att behövs så mycket ansträngning.